Boksnakk? Jo, nå skal du høre!

Jeg heter Kristin Weholt og er redaktør for Bestselgerklubbens blogg Boksnakk. Velkommen!

Etter et hemmelig antall timer med knoting i WordPress og knatring på tastaturet er bloggen vår endelig klar for lansering. Vel, du ser sikkert at det gjenstår justering av noen tekniske finesser, men det tåler du sikkert. Bloggen er i kontinuerlig utvikling, og vi blir glade for konstruktiv kritikk. Hvis du for eksempel synes at bakgrunnsbildet er uskarpt og fokuserer på feil objekt, så si fra!

Med Boksnakk ønsker vi å tilby deg som er medlem i Bestselgerklubben et tillegg til medlemsbladet vårt. Vi vil at Boksnakk skal være engasjerende og inspirerende. På nett kan vi presentere, utforske og diskutere bøker og annen relevant underholdning fra flere kanter enn bladet gir muligheter til.

Som medlem av Bestselgerklubben hører du til et stort leserfellesskap. Kommentarfeltet under hver bloggpost er til for deg som leser. Kanskje finnes det andre lesere der ute som vil diskutere bøker med deg?

Hva slags leser er så jeg, Kristin, bloggredaktør? Jo, for meg er bøker like viktig som varmt vann i dusjen. Jeg har brukt 14 år av livet mitt på litteraturstudier og reiser verden rundt for å få oversatt norske bøker til andre språk. Men nå er det altså norske lesere det dreier seg om. Jeg gleder meg til å bli kjent med dere! Jeg er nærmest altetende når det gjelder bøker, og finner stor glede i både underholdningsromaner, hardkokt krim og litterære perler. Det blir naturligvis mye boksnakk på denne bloggen. Men jeg tar også for meg andre ting som underholder, inspirerer og engasjerer meg: filmer og tv-serier, mat, reise og hobby. Det kan til og med hende at jeg befinner meg i det tankefulle hjørnet og kommer med en hverdagsbetraktning. Jeg hører gjerne dine betraktninger rundt de samme temaene.

-Kristin

Foto: Fredrik Arff